Do andělských dlaní

Do andělských dlaní

Anotace: Odchody ze světa jsou těžké... Těžší jsou ty, které přijdou náhle, nečekaně. Odpočívej v pokoji.

Andělé svými křídly

přikryjí duši Tvou... duši Tvou...

Odešels beze slov

nebeskou dálavou.

 

Andělům do dlaní

vkládáš svůj osud, své tělo;

světlo Tvé zhasíná-

k nebesům doletělo.

 

Proplouváš paralelou

nebeských barev a bran.

Letíš vstříc obloze;

výše než křídla vran.

 

Odcházíš beze slov,

bez jediného rozloučení.

Smích Tvůj utichá.

Přichází věčné umlčení...

 

 

 

 

Autor Aiury, 11.05.2018
Přečteno 360x
Tipy 6
Poslední tipující: JSJ, Amonasr, A42
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi něžné rozloučení.

11.06.2020 23:02:09 | Jaruška

Moc krásné...
věřím, že umlčení nebude jen setkávání v jiných dimenzích...

17.05.2018 15:03:38 | JSJ

Moc děkuji. :)

Ano, snad...

17.05.2018 18:11:40 | Aiury

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí