Listo pad

Listo pad

Anotace: -

Jak jarní lístek usychám
Bez vody života
Pospíchám
Z tohoto světa
Vadnu ze svojí krásy
Pomalu se země dotýkám
Již přicházejí vrásy
Smeřují, vím kam
Na úsvitu svých dnů
Raději vzdám vše
A hynu
Tiše
Bez potlesku.
Autor kracimtmou, 22.05.2018
Přečteno 313x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Anděl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí