Depresivní

Depresivní

Anotace: :(

Život se skládá ze samých trápení
tak jako skála z hromady kamení
člověk však hledá nějaké znamení
podléhá pocitům, marnosti mámení.

Těžko lze překonat handicap osudu
dneska tu jsem, zítra tu nebudu
bojovat s osudím těžké být zdá se
neumím vyhrávat a ani vzdát se.

Brblám si nesmysly sobě tu pod vousy
mozkové výmysly bzučící jak vosy
občas mě bodne náhodná idea:
Spoléhej na sebe, nikdy né na boha!

Tak si tu kroutím další část sloky
ubíhaj dny, měsíce, roky
čas už mi dávno obrousil boky
hlavou si nechám prosvištět broky.
Autor Ďábel sám, 23.05.2018
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na tyhle stavy někdy pomáhá třeba: Poletíme? - Mám depresi rád
a tak pod.
posílám virtuální pohlazení

23.05.2018 18:04:56 | Romana Šamanka Ladyloba

:)

23.05.2018 19:37:20 | Ďábel sám

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí