Kdo jsem?

Kdo jsem?

Anotace: I tohle se v našich životech stává, tak nevěště hlavu, láska vždy zůstává.

 

KDO  JSEM?

 

Jsem muž,

jenž na krku měl JEJÍ nůž.

řekla : "Jestli mě CHCEŠ,

tak se ROZVEDEŠ!"

Já nestačil říct: " ZLATO,

neodcházej, TY STOJÍŠ mi za to."

ODEŠLA,

v duši mé ZMATEK,

já CÍTIL se vině,

a VRÁTIL se k rodině.

Prázdninový mír,

mamželčin BLÍZKÝ smír?

CHYBA.

Nervozita a školní rok

do hádek zase skok,

pak...

....VÁNOCE...

krásný to čas,

a najednou .....

...SMS...

přilétla zas,

z DÁLKY se vřítila

ONA,

co mě LÁSKOU pobláznila,

BOHYNĚ s mašličkou ve vlasech.

i když řekla SBOHEM,

jsem v tom zase až po UŠI.

Někomu LÁSKA sluší,

JÍ určitě,

i když má v ruce NŮŽ,

snad jsem ještě MUŽ

vhodný pro její OČI a ÚSTA,

chci s ní OPĚT trávit čas

a v jejím NÁRUČÍ zůstat.

 

A tak...

už DLOUHÉ měsíce

bez rodiny a SÁM,

celé dny na BOHYNI vzpomínám,

je to mé VELKÉ trýznění,

Co když si už NEJSME souzeni?

 

Snad jsou mi bohové ještě NAKLONĚNI?

(ale hlavně ona, BOHYNĚ s mašličkou ve vlasech, aby byla).

  

NÁVRAT k rodině se NEKONÁ,

VÍ to i manželčina IKONA,

jenž pro ZÁCHRANU svého TICHA

chce klidněji dýchat,

a

milejší je ji, její otec, můj TCHÁN,

něž MANŽEL, domácí PÁN.

 

Co dodat :  ...

jsme JEŠTĚ manželé

co BUDOU nesměle

koulet svou BOLESTNOU hroudu

k rozvodovému SOUDU.

  

vzkaz pro BOHYNI s mašličkou ve vlasech:

TY nejsi DŮVOD k rozvodu

ať KLIDNĚ spíš,

je mnoho JINÝCH důvodů

to snad VÍŠ.

 

PS:

Dělám si TEBOU v duši zmatek?

NEJKRÁSNĚJŠÍ den je TŘINÁCTÉHO,

                            .......v PÁTEK.

 

 

 

          věnováno M.M.

Autor mirecek, 25.05.2018
Přečteno 433x
Tipy 4
Poslední tipující: Frr, J.Karasová, JSJ, grázlík
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Obě dvě roviny znám
život manželky i SMS milenčiných rána
a jen život ukáže
kudy jít...
a kdo měl nejvíce kuráže

24.06.2018 06:21:23 | JSJ

Hezky vypsaný kousek života,
jó někdy se to zkrátka zamotá:-),
když osud vezme otěž do ruky
a nenechá Ti žádné záruky.

Čekej a doufej, třeba na bohyni,
třeba Ti do cesty vstoupí i někdo jiný,
co se stalo, asi se mělo stát,
na výběr bylo dávat nebo brát:-)

13.06.2018 22:58:20 | grázlík

Krásná práce výborná práce :)

01.06.2018 22:17:02 | SmrtVOhni

Děkuji za pochvalu a vítám Vás zde, na modrých stránkách.

03.06.2018 23:56:12 | mirecek

neskutecne vyznani.
Za mě,až na ty bohy,neskutečné..Krásné vyznání krásné princezně/Královně hihi :):D ST..

25.05.2018 19:42:01 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí