Je něco ve vzduchu hnusného

Je něco ve vzduchu hnusného

Anotace: ...

Je to smutné když odchází
člověk s duší čistou jako jeho tvář
jediné v čem lišil se od anděla
byla jen chybějící svatožář

Je to výsledek kruté doby
když mladí lidé sahají si na životy
a raději než by žili na tomto světě
odeberou se do věčné nicoty

Něco není v pořádku
když mladý člověk dobrovolně odchází
pozná to i blbec jako já
že na tomto světě lásky trochu schází

Strašlivě to srdce bolí
a postrádá to jakýkoliv řád
když člověk s krásnou duší
nemůže na světě být rád
Autor lukassnajdr, 28.05.2018
Přečteno 298x
Tipy 5
Poslední tipující: VEDz RVAHEs, bogen
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná a pravdivá báseň.

..ST..

10.06.2020 22:11:13 | Jaruška

Dobrý protestsong

28.05.2018 18:14:08 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí