Vzkaz skázy

Vzkaz skázy

Anotace: Vzkaz Světem nepochopen mladík ,co věděl že se blíží zánik. V depresích se užíral, a potichu...

Vzkaz

Světem nepochopen mladík
,co věděl že se blíží zánik.
V depresích se užíral,
a potichu z toho umíral.
Blázna z něho dělali,
a příšerami se staly.
Jenom mlčky sedával na pokraji skály,
když vrátily se války.
Svět se ničil dál a dál,
A kluk si konec přál.
Ma skále kde sedával,
Sebevraždu spáchal.
Ale přece něco tam zůstalo,
Na papíře něco stálo.
Omlouvám se tam bylo,
Že to takhle rychle přišlo.
Autor SmrtVOhni, 01.06.2018
Přečteno 284x
Tipy 2
Poslední tipující: mirecek, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí