Za co...

Za co...

Anotace: ***

Plíží se tu nocí temné síly
dlouhými chapadly
kolem krku se svíjí.

Křič kopej.....
jenže nikdo tu není
a nikdo tě neslyší.

Tvá ústa někdo umlčel
k zoufalím činům
tvému tělu poroučel.

Sbíráš střípky
kousky po kousku
už dávají tomu formu.

Z očima dokořán
nad tebou stojím
nůž leskne se ostrou čepelí.

Nevzdal se hříchu
tak krev potřísní naši lásku
tolik ran kolik ty jsi mi jich do srdce nabodal.
Autor Katy, 10.06.2018
Přečteno 326x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí