V hlavě mám černého pasažéra

V hlavě mám černého pasažéra

Anotace: .

Že prý to jiskru nemělo

ač stojím tu jak Hus.

Snad se ti mne zželelo,

když prosil jsem tě o oheň.

 

Že prý jsme každý jiný;

rozdíl byl zřejmě v úsměvu:

ten můj byl trochu křivý

a tvůj patřil jinému.

 

Že prý se nechceš nutit,

byli bychom nešťastni;

holt se nedá svítit,

když cit můj je tvé vězení.

 

Že prý jsme na to mladí,

což je strašný rozsudek.

Ta bolest, co mne dáví,

má asi u mne vejměnek.

 

 

Autor Kent Noklieny, 13.06.2018
Přečteno 391x
Tipy 2
Poslední tipující: Anděl, Philosophic Theory
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi.....je v tom...kus citu.

14.06.2018 07:40:46 | Anděl

děkuji :-)

14.06.2018 14:32:00 | Kent Noklieny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí