Moje smutná existence

Moje smutná existence

Anotace: Za chyby se prý musí platit A tak se sám sebe ptám Žiju život, který stojí za to ztratit? Když ne...

Za chyby se prý musí platit
A tak se sám sebe ptám
Žiju život, který stojí za to ztratit?
Když nestojí za pozornost vám

Ale vůbec nikomu to nezazlívám
Však já sám sebe též nemám rád
A jak si sám se sebou povídám
Říkám si "Jak moc vás všechny musím srát"

Temná aura kolem mne roste
Mí nejbližší zrak odvrací
A říkám si, teď už tak po sté
Proč to, co mám mi nestačí?

Není mnoho věcí, na kterých záleží
A na ničem nezáleží mnoho
Možná bych to, co na srdci mi leží...
A nebo nic... vždyť já jsem v poho.
Autor Lortis, 02.08.2018
Přečteno 278x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nepospíchej do ztracena
stejně život rychle běží
může ještě nastat změna
ne, že na tom nezáleží...

02.08.2018 21:51:45 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí