Smrtka

Smrtka

Anotace: Dvanáctá báseň z knihy "Chtít žít a jít po cestě smrti". Pomalu se rozběhněte. Více na Fb stránkách uvedených v profilu.

Sbírka: Chtít žít a jít po cestě smrti.

Neslyší, nemluví.
V zádech ji máš.
Nevidí, slepá je.
Strach dostáváš.

Přesto si vybírá.
Jsi stále v pořadí.
Nechodí, tiše se plíží
Tobě však stačí.

Snažíš se utéci.
Všechno je marné.
Dostihne tě.
To jediné je nyní jasné.

Naříkáš, ona tě trápí.
Smrt, tichá je pocestná.
Než ji zříš,
potichu umíráš.
Autor ChrisDill, 14.08.2018
Přečteno 493x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí