...

...

Anotace: ....

Schované pod větvemi,
tančíme jedna v druhé
Říkáme si slova plná něhy,
a z očí, padá déšť

Samy sobě nalháváme,
že tahle chvíle neskončí
Mezi listy rozfoukané,
padaj těla plačící

V úkrytu propletených těl,
sbíráme zbytky nadějí
Kam, řekni kam teď?
Když naše srdce pukají...
Autor For_Now, 15.08.2018
Přečteno 257x
Tipy 4
Poslední tipující: AngelLia31, Iva Husárková, bogen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí