Koleje...

Koleje...

Anotace: Taková moje jedna ztracená a oprášená...:o)Když je čas jít dál...snad se bude líbit.

Ráno, nádraží mi smutkem voní,
pár kufrů teď leží na zemi.
Tichá píseň hraje pro pár milenců,
kteří tu opuštěně tiše stojí,
s hlavou dolů a bez nadějí.

Kolikrát se ještě stane,
že láska hořce zabolí,
Loučení pak ztrácí smysl,
pane,
s železniční kolejí.

Když život jak krajina,
před očima ti mizí,
možná,
že rozum a slzy zápolí,
bojí se jak je všechno cizí,
krom starých známých, kolejí.
Autor Severka, 23.02.2007
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Pěkné

23.02.2007 22:50:00 | afig

Líbí!

23.02.2007 19:48:00 | Gregy

moc moc povedený...a pravdivý...

23.02.2007 16:09:00 | Lucyane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí