Další den

Další den

Anotace: Odešla jsi a je tu další den.

Slunce vstalo další den
my spolu už nevstanem
nechalas mě navždy být
rozstřihla si naši nit.

Uměla ses krásně smát
líbat s vášní milovat
teď jen ticho kolem mám
a samotu objímám.

Slib Tvůj stále nahlas zní
s ním i slova poslední
odešla jsi navždy pryč
zbytek je jen marný kýč.

V hrudi srdce smutně dlí
kéž z naděje neblouzní
kéž naděje sbohem dá
víc se mnou se neshledá.

Slunce už jde zase spát
a já se chci všeho vzdát
vím že jiný život máš
já končím Ty začínáš.
Autor Jacques-ds, 30.08.2018
Přečteno 273x
Tipy 1
Poslední tipující: ARTeFakty X. Múzy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí