Potřebuji tě.

Potřebuji tě.

Anotace: Znám ji už dlouho, mám k ní důvěru, je mi s ní dobře. Škoda, že i ona mě zná velmi dlouho a tak se nikdy nic nestane. Nebo možná díky tomu bude ublížený jenom jeden z nás.

Vše se jeví být tak jak jen se může
Všechno se zdá být v pořádku
Ale v zrcadle místo dospělého muže
Vidím pouze neštěstí hromádku
Která je ale stále stejná

Možná by stačilo jen tvoje obětí
Možná by stačila jen tvoje přítomnost
Jenže nechci abys byla mou obětí
Jenže si nepřeju aby jsi viděla... mojí ubohost
Která je však zřejmě zřejmá
Autor Lortis, 09.09.2018
Přečteno 298x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí