Snář

Snář

Anotace: :(

Chybíš mi čím dál víc,
nad tebou vyrostl kříž
a kolem něj zelený břečťan
smutek je do mě vetkán.

Dala jsi mi sílu a naději
bezpečnou loď v peřejích
srdce co bývalo na dlani
a lásku plnou vyznání.

Smutek je vepsán do očí
slzy se derou pod obočí
a divný pocit na břichu
seschla tvá růže v kalichu.

Doteky deště na tváři
po noci listuji ve snáři
hledám tvé zprávy z podsvětí
jsem plný slz a dojetí.
Autor Ďábel sám, 15.09.2018
Přečteno 289x
Tipy 7
Poslední tipující: knihomolka, Mensió, Romana Šamanka Ladyloba, Fany, ARTeFakty X. Múzy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí