Vědění

Vědění

Anotace: Sedmnáctá báseň z knihy "Chtít žít a jít po cestě smrti". Kdo z nás to ví... Více na Fb stránkách uvedených v profilu.

Sbírka: Chtít žít a jít po cestě smrti.

Nevíš, co se s tebou děje.
Nevíš, kam bys měl jít.
Nevíš, co bys měl udělat.
Nevíš už vůbec nic.

Nevíš, jak vypadá tvá tvář.
Nevíš, jak zní tvůj hlas.
Nevíš, co ty jsi zač.
Nevíš, proč je to tak.

Nevíš, jak zní tvé jméno.
Nevíš, jestli máš duši.
Nevíš, kdo jen to jseš.
Nevíš a nechceš to znát.

Nevíš, kdo to zařídil.
Nevíš, kde jsi včera byl.
Nevíš, kde budeš zítra.
Nevíš a nikdy jsi nevěděl.

Proč se tak stalo.
Proč si se narodil.
Nevíš a nikdy se nedozvíš.
Proč ještě neumřels.
Autor ChrisDill, 18.09.2018
Přečteno 357x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí