Jednou ...

Jednou ...

Anotace: Vyhaslé dvě svíčky

Vyhaslé dvě svíčky

schované za očními víčky

Snad nic místo srdce

A v klíně bezmocné ruce

 

Posbírej střepy

Zas někdo je jednou slepí

Ne, ty ne, ty jsi tím vina

tys utopila lásku ve sklenici vína

 

Jednou to příjde, snad brzy

A slzy tečeou, tečou slzy

Jednou to přijde, snad brzy

Teď slzy tečou, tečou jen slzy.

 

Autor tomáš0912, 18.09.2018
Přečteno 256x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí