v mlze

v mlze

Anotace: v mlze

po noční bouři ráno kráčím kaluží

v hustém oparu všedních iluzí

chladné kapky naděje stékají po listí

možná duši mou od hříchu očistí

 

po vlhké hlíně mezi stromy kráčím

do dlaní bezedných kapky naděje chytám

nejsou slané jako když bolestí vzlykám

všechny do poháru hořkosti stáčím

 

a pohár zase jednou přeteče!

neboj se …

 

opět polknu kapku trpkou

stejně nevyléčí mou duši smutnou

 

a zítra zase ...

 

po noční bouři ráno kráčím kaluží

 

zbaven naděje

 

a všech iluzí

 

Autor gfys, 24.09.2018
Přečteno 255x
Tipy 3
Poslední tipující: Olex, Rbb
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí