V samotě

V samotě

Anotace: :(

Napsal jsem na hrob několik vět
o tom jak svět býval skvělý
položil na žulu chladivý květ
a zůstal smutný a bdělý.

Život si získal mou pozornost
nedbaje na moje city
na jednu stranu mám volnost
na druhou smutný jsem, zbitý.

Nikdo si nikdy nevšimne
to co je každodenní
až to pak rychle pomine
jsme jako vyplenění.

Co k tomu říci závěrem
když pohled můj se změní
je lepší žiti s partnerem
než umřít v osamění.
Autor Ďábel sám, 06.10.2018
Přečteno 246x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, bogen, Romana Šamanka Ladyloba, Fany
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to je perfektní
Už se těším
Jídlo nezevšední
... už běžím

06.10.2018 15:56:54 | Ďábel sám

:-) tak jo, teda, přesvědčil jsi mě :-))! ST

06.10.2018 12:12:44 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí