Nenávist

Nenávist

Anotace: oujééé

Nenávist
tak to je svině
pomalu
a zdálně líně
vtírá se mi
do myšlenek
tropí ve mně
střelným prachem
bolest prolínanou
něčím...
strachem

možná...

Cítím
jak pomírá
ve mně
všechno dobré
co kdysi bylo
co kdysi
něco mi přislíbilo
jak krásný bude svět
když...

když..

už nevím
nevím, co se stalo

Je teď tady
i když nechci
běž pryč!
vypadni!

neposlouchá..
co s tím?

Padá na mě
nebe, peklo
s černou dírou
kostkovaný splín...
Autor seed.misulka, 24.02.2007
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí