Pírko modravé

Pírko modravé

Anotace: je to spíše lyrics,pokud se někomu zalíbí a chtěl by složit hudbu může mě kontaktovat

volný jsem byl jako pták
mraky jsem mohl prolétat
létat jsem za jednou dívkou spanilou
jejíž oči dech berou
každý den jí chodit zpívat
musel jsem ji pořád vídat
její krásou jsem přestal hledět
teď už nemůžu vzletět

křídla má
modří zbarvená
hebké vzácné perutě
odnesli si to krutě
peří potřísněné krví je
chtěl jsem milovat
to trest snad je

krásná tvář však není vše
v duši prolezlá až zle mi je
dychtivá po mích křídlech byla
vzhledem mě omámila
do klece zmateného pohodila
křídla mi za živa vyrvala
po chvíli je však už nechtěla
chromého mě odhodila

s dírou v hrudi ležím
pírka má vidím
zmáčená ztuhlou krví
přivírám oči dech ztrácím

křídla má
modří zbarvená
hebké vzácné perutě
odnesli si to krutě
peří potřísněné krví je
chtěl jsem milovat
to trest snad je
Autor Krusaidr, 09.10.2018
Přečteno 190x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí