Naděje

Naděje

Anotace: ...

Do tvého nitra
lék i jed vniká
a v celém těle
lítý boj svádí.

Mozek i mysl
zachvátí panika,
srdeční pumpa
krev do žil vhání.

Svou hlavu znavenou
vlož do mých dlaní
a tělo schvácené
nech nabírat sil.

Vždyť vím že již brzy
se splní tvé přání
a budeš zdravý,
jak dříve jsi byl.
Autor Mirius, 12.10.2018
Přečteno 368x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí