Smyčky dne

Smyčky dne

Anotace: je to spíše lyrics,pokud se někomu zalíbí a chtěl by složit hudbu může mě kontaktovat

každý den se točí ve smyčkách
zkoušet si vzpomenout smysl nemá
má mysl je mlhou obalená
dny nekončí jsou stále věčný
za konec byl bych vděčný
neznám ani místo své
jak pak mám tu tíhu nést

podívej jsem to já
skutečnost na mě dopadá
vzpomínky setmělý
nemají příběh souvislý
proto se ptám
kdo vlastně jsem
odpověď neznám

bez vzpomínek život smysl nemá
hledat příčinu se přesto nedá
když nevím kdo vlastně jsem
nenajdu ani cestu z toho ven
je potom těžké nemít v sobě šrám
ze skutečnosti kterou neznám
nezbývá nic jiného než posílit mysl
vybrat si úděl jenž mi dá smysl

ztracen ve smyčkách času
doufám že se jednoho dne vzbudím
z tohoto dlouhého snu
a pravdu o sobě zjistím

podívej jsem to já
skutečnost na mě dopadá
vzpomínky setmělý
nemají příběh souvislý
proto se ptám
kdo vlastně jsem
odpověď neznám
Autor Krusaidr, 13.10.2018
Přečteno 218x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí