Stratené spomienky

Stratené spomienky

Anotace: Spomienky o životných chvíľach. Blúdenie spomienkami.

Pohľadom hľadím
hoc nevnímam
kde som a kedy
spomienkami blúdim,
hľadám
tie časy
čo stratili sa mi.

Niet ich
nevidno po nich
žiadnej stopy
tie chvíle,tie
krásne časy
v nenávratne
blúdia navždy.

V očiach slzy
stekajúce po tváre
kroky vedú ma spomienkami
na chvíle dávne.

Pohľadom hľadím
nevnímam
pohľad mám prázdny
nezabúdam.

Hoc cítim sa stratený
miestami svojho života
tie moje spomienky
chvíľkami ku mne
vrátia sa.
Autor Anjel z ríše nebeskej, 25.10.2018
Přečteno 228x
Tipy 4
Poslední tipující: Amiradi, Neidish, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí