Zlatá rybka

Zlatá rybka

Anotace: ***jako Alenka v říši divů si často připadám *

Zlatá rybka v tvrdém srdci
zakletou je Alenkou...

Zlatá rybko
kampak plaveš
v lidské pravdě často strádáš

Alenkou tě nazývají
za blázna tě asi mají
před zraky jsi schovaná

Zlatá rybko
přání najdeš
mezi lidmi prostor hledáš

Alenka je za zrcadlem
ukrytá je pouhým okem
na dně lidství  schoulená

Zlatá rybka v živém srdci
probuzenou Alenkou...

Autor Šípková Růženka, 25.10.2018
Přečteno 248x
Tipy 7
Poslední tipující: J.Karasová, Rbb, Amonasr, Iva Husárková, Fany
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí