Jak dlouho, dlouho ještě...

Jak dlouho, dlouho ještě...

Anotace: x

Jak dlouho ještě budu nastražovat uši,
napůl s nadějí a napůl bát se,
že ti to nebezpečně sluší,
že jen ty jsi mého srdce vládce,
ačkoliv leccos už tuším...
že tak jako ty mě nikdo neumí brát pod krkem
že útokem bereš moje hradby
že když lásku dáš, tak lásku dostaneš,
tomu snad věřit by chtěl každý...
Autor LadyElis, 26.10.2018
Přečteno 294x
Tipy 4
Poslední tipující: Sonador, mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí