Černá sova

Černá sova

Anotace: ...

až tváře od slz osuším
tak začnu číst tvá šedá slova
vškrábu si je do očí
a krvácejí… zas a znova
nacpu si řev do uší
až kousky srdce krev si svolá
rány v těle přehluší
jen posel smutku - černá sova

když v naději už nevěřím
tak závěje mě težko svalí
než dostanu se ke dveřím
tak roztrháš mi všechny svaly
kdo nakonec nevyhraje?
ubohost se v hlavě schová
do pekla vstoupíš skrze ráje
rozklove tě černá sova
Autor Neegoista88, 30.10.2018
Přečteno 278x
Tipy 16
Poslední tipující: Krahujec, J.Karasová, BaZiNgA, Kapka, Jort, Rbb, Iva Husárková, ARTeFakty X. Múzy, Frr, IronDodo, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí