Neplač

Neplač

Anotace: ... je to pocitovka...

Neplač bratříčku můj!

Neplač,
že nespatříš ji více.

Neplač,
už nepohladíš ji něžně.

Usměj se,
ty plakat nesmíš,
slzy Ti nesluší,
vždyť ji už nic nebolí!

Ráda Tě měla.
O tvém náručí snila.

Nepochybuj víc!

Několikrát si ji líbal
a tolikrát objímal.

Lásku svou ji dával,
náruč otvíral,
slzy si jí prsty z tváří stíral
a večer dlouze zpíval
… o lásce a tajných přání…

Tělem svým ji zahříval,
do ouška tiše šeptával
… o nadějích…

U její schránky si sedával
ruku chladnou držíval.

Noc Vás ale rozdělila!

Samotu Vám nadělila!

Teď pláčeš pro ni!
Hořce slzy rodíš!

Srdce křičí!

Pláčeš pro člověka,
kterého si měl rád,
za kterého bys i svůj život dal!
Autor SadLily, 24.02.2007
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ua, to bylo hardcore, fakt... dojdeš na sraz!?

28.02.2007 14:40:00 | Metcheque

Krásné...prožité...smutné..ale úžasné...

27.02.2007 11:39:00 | Lenie

tohle mně rozbrečelo...uplně moc...něco mi to přiomnělo...

nádhera prostě....

100%

24.02.2007 23:06:00 | lonely.princess

Je to opravdu moc krásné dílko.. vyvolalo ve mě vzpomínky

24.02.2007 22:24:00 | Najlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí