Čas havranů

Čas havranů

Anotace: Podzimní báseň

Sbírka: Matčiny oči

S podzimem čas havranů nastává
listy dospěly a od rodiny odchází
černí poslové bohů jsou jak káva
tak mají své peří celé od sazí

V čase havranů země zezlátla
stromy jsou rodina co drží pospolu
jejich vzájemná blízkost mne zmátla
v této době jsou lékem proti světabolu

Černý mrak, jenž ukryl svět do němoty
nehodlá svá křídla zvednout za obzor
okolní kraj spadnul do nekonečné temnoty
když havraní rej přilétl do Jizerských hor
Autor Petr27, 11.11.2018
Přečteno 436x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí