Spolu

Spolu

***

Každý přišel na Zem sám

 

Spolu náhle stále spolu

 

Spolu lásku milovali

spolu si svou vášeň hřáli

spolu děti vychovali

spolu ruku v ruce snili

spolu své starosti brali

 

Spolu lásku poztráceli

spolu odloučení znali

spolu svazky přetrhali

spolu slzy uronili

spolu už se rozloučili

 

Spolu teď už nejsou spolu

 

Každý šlape zase sám

***

Autor Šípková Růženka, 26.11.2018
Přečteno 343x
Tipy 5
Poslední tipující: Květka Š., Marcella, Danger, Amonasr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... spolu i bez sebe ...
... kráčíme dál a dál ...

28.11.2018 09:03:24 | Marcella

Děkuji...ale až kam...na okraj.

28.11.2018 14:44:31 | Šípková Růženka

spolu toho zažili dost...

26.11.2018 21:56:17 | Danger

Ano, a teď každý sám. Děkuji

28.11.2018 14:44:10 | Šípková Růženka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí