Počúvaj

Počúvaj

Anotace: Počúvaj dobre, naše vzťahy už nebudú to čo bývali Počúvaj dobre, síce to už nebude medzi nami ako kedysi

Sbírka: Pachuť ohňa

Počúvaj dobre, naše vzťahy už nebudú to čo bývali
je to preto lebo ty si odišla aj keď si nemala dôvod,
ale je to aj kvôli mne, už chcem aby sme sa aj vídali,
totiž to ja som toho problému pôvod.

Temná časť ulice a ty si schovaná v tme,
kryštálová hladina fontány, a ty sa zdržuješ na dne.
Ja viem že sme sa nezhodli,
že sme si navzájom srdcia prebodli.

Ja viem že ťa to bolí,
no bolí to aj mňa.
Ja viem že kedysi sme tu boli
my dvaja.

Počúvaj dobre, síce to už nebude medzi nami ako kedysi,
no nemusíme sa robiť že sa nepoznáme.
Stratili sme sa kdesi,
no nevyrieši sa to pokým sa neporozprávame.

Park, ty a ja, neustále hľadanie na hviezdy,
ostaň tam v spomienkach.
Niekde na nočnej oblohe naša láska ešte hniezdi,
no už to nie je v našej moci v našich podmienkach.

Odišla si a ja som ťa nechal ísť,
odišiel som aj ja a už sme nejako nemali čas ani na káve sa zísť.
Bolo to nádherné, my dvaja,
no po čase, sme sa odcudzili navzájom obaja.

Bolelo to, nepopieram že to bolo ľahké,
naopak pre každého z nás to bolo veľmi ťažké.
No počúvaj aspoň raz, nemusí to tak skončiť,
nemusíme vytvárať rozdiely,
pamätáš si na chvíľu keď si sa bála skočiť,
tak som skočil s tebou v tej iste chvíli.

Viem že sa na a mňa hneváš, no nechcem aby to tak skončilo.
Bola nádherná, tá spoločná časť našich životov.
Bolo nádherné žiť spolu a každý deň dýchať novotou.

Vieš že často krát sme boli stratený,
budem si ťa pamätať vždy v dobrom.
Viem že je neskoro teraz všetky chyby meniť,
no tie najväčšie musíme zmeniť.

Občas hľadím na hviezdy ako do tvojich očí,
rozmýšľam o tebe už niekoľko nocí.
Tak počúvaj dobre, nechcem aby to všetko skončilo,
nechcem aby sme sa už nevideli.
Možno ťa to zaskočilo,
no nikde nie je napísané aby už stretnúť sme sa nesmeli.
Autor SamuelLeumas, 02.12.2018
Přečteno 304x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ja viem ake je meno Tvojej duše...Ach viem to :)

02.12.2018 19:26:11 | TVOŘILKA LENKA ČAJKOVÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí