Sejdeme se

Sejdeme se

Anotace: Sejdeme se na hřbitově...

 

Sejdeme se na hřbitově,
snad, až nám selžou ledviny,
nebo rupne cévka v hlavě,
až přestanu psát blbiny.
 
Možná brzo, snad s rozbřeskem,
každý má jinak dlouhou nit,
lépe sejít dlouhým věkem,
až omrzí nás tady být.
 
Smrt si brousí kosu tiše,
na každého dojde řada,
mívám divný pocit v břiše,
že už na mne z dáli mává.
 
Nechovám se zrovna správně,
piju a koukám po ženských,
měl bych žít snad více střídmě,
nelétat hlavou v oblacích.
 
Ať si to všecko vezme ďas,
já neměnil bych ani den,
žiju stejně jak jeden z vás,
žiju pro chvíli, pro svůj sen.
 
Sejdeme se na hřbitově...
Autor milda0043, 15.12.2018
Přečteno 336x
Tipy 4
Poslední tipující: Frr, J.Karasová, Kapka, šerý
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně napsáno.

22.05.2019 12:59:22 | J.Karasová

Děkuju pěkně.

05.06.2019 14:47:14 | milda0043

Morbidně-poetické a sugestivní! Ještě že si neudal souřadnice hřbitova. Přišel bych napřed. Hezky svázané verše a prima jsem si užil.

15.12.2018 18:33:53 | šerý

Dík,někdy to tak na člověka padne...

16.12.2018 19:01:41 | milda0043

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí