Padlý anděl

Padlý anděl

Anotace: Když víra je silnější než to, co vidí oči....6.3.2005

Chtěla jsem létat,
k nebi se vznést,
utrhli mi křídla,
teď je musím nést.

Pláču na bílé břímě,
a létat chci dál,
postavili mě ke kůlu,
a oheň kolem mě vzplál.

Vypověděli z nebe anděla,
a on samou láskou už nemohl žít,
tak musel šibeniční popel
jeho křídla pošpinit.
Autor Majdík, 25.02.2007
Přečteno 366x
Tipy 1
Poslední tipující: Nesmyslnost
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí