Temnota

Temnota

Anotace: Osmadvacátá báseň z knihy "Chtít žít a jít po cestě smrti". Více na Fb stránkách uvedených v profilu.

Sbírka: Chtít žít a jít po cestě smrti.

Ulehni v temnotách.
Ulehni a zapomeň mé jméno.
Zapomeň vše,
vše co z něho zbylo.

Na ty časy,
na ten hřích.
Nevrátím se nikdy zpátky.
Život už mi nemá co říct.

Nikdy jsem ho neslyšel.
Přesto ho vidím dnes a denně.
Špatně se mi nese,
společné je naše břímě.

Odhazuji další věci.
To břímě je ještě těžší.
Jako poslední zbyl nůž
a tvé volání kde si.

Tvé volání
a můj křik.
Nechci se opět probudit.
Za okny vidět ten stín.

Autor ChrisDill, 20.12.2018
Přečteno 480x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, J.Karasová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí