Poušť

Poušť

Anotace: -

Poušť

 

Nad pouští se duše zvedá

démon na ní neusedá – 

stále ve tmě hvězdy mluví

do ticha mé omluvy

 

Kdesi v šedé – temné sluji

vášeň k moci temně bují

pokořeným chléb nedává

v ústech nosí krutá slova

 

Běž pokorný hledat květy

nalézat si nové světy

kde se lháři nerodí

 

Autor ARNOKULT, 23.12.2018
Přečteno 278x
Tipy 2
Poslední tipující: Tulačka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí