Po falešných cestách

Po falešných cestách

Anotace: Heslovitě s nádechem deprese...

 

Jdu po falešných cestách
budoucnost je nejistá.
 
Pod rouškou děsivých snů
bouře v duši, příslib dnů.
 
Zabitý čas jenž nemám
signál letí ke hvězdám.
 
Hledání, já chtěl bych víc
dotek zla, zadarmo nic.
 
Rozpouštím tak ze zvyku
kyanid na jazyku.
 
Příchuť nové smrti čpí
krutá píseň z dáli zní.
 
Zkažená krev se vaří
očistný oheň hoří.
 
Ještě jedna černá noc
a z nicoty bude moc.
 
Mám tisíc voltů v těle
co se to se mnou děje.
 
Duše pláče v plamenech
nikdo si nevzpomene.
 
V mojí hlavě kolísá
vnitřní apokalypsa
 
Detox špinavých duší
co dál jenom bůh tuší.
 
Cestou ke dnu po hlavě
smutné oči bolavé.
 
Jsem mimo čas, spím i bdím
paprsky života zřím.
 
Život jen malou chvíli
realita, jsem v cíli.
 
Autor milda0043, 08.01.2019
Přečteno 342x
Tipy 5
Poslední tipující: ZILA78, clarysa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí