CO VYŠLO Z MÓDY

CO VYŠLO Z MÓDY

Anotace: Někdo obléká celej život stejnej kabát a nikdy se mu neomrzí...

... věci, co jsou tak snadný

říct

třeba „ano“ společně

nebo „líbíš se mi“

 a pak je snadný jim uvěřit

protože chceš 

a zní to prostě

tak prostě

že jednodušší už to bejt nemůže

jenže vyslovit je je 

nic

nic to nezmanená

protože slova

co opouštěj naše ústa 

někdy ani nechceš říct

nebo jim nevěřís

a řekneš je 

jen proto

abys umlčel

pochybnosti

aby(s)

(sis) dodal odvahu

a uklidnil (se)

a pak se slyšíš

je říkat nahlas

a je tam to jedno velký 

ALE

nebo snad ještě hůř

AČKOLI

prostě vždycky je tam nějaká

spojka

nebo částice

citoslovce

vylučovací poměr

odporovací

a slučovací

málokdy

jen když to někoho napadne

a ve stejnou chvíli to řekne

JENŽE

(a už je to tu zase)

to se stane málokdy

a ne leckdo to spolkne

protože říkat pravdu

co pravdu

ale to, co doopravdy cítíš

(tam uvnitř)

se nenosí

není to v módě

a kdoví jestli

někdy bude

Autor Alciele, 12.01.2019
Přečteno 373x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí