Křehkost okamžiku

Křehkost okamžiku

Anotace: Když jsou interní pocity a vnější vjemy to jediný, k čemu se smíš uchýlit...

Kávu, co uskrávám

a dívám se ti přitom do očí

jestli něco překočí

anebo to přeskočit?

radši než to přehrávat

pozpátku

jako němý film

kdy si pamatuju

pramen vlasů

který ti padal do čela

a pohled, jakým ses na mě díval

ale už ne tolik to,

co jsi říkal

a raději už vůbec ne to,

co jsem říkala já

protože jsem chtěla hlavně

poslouchat

a dívat se

vnímat

tvoji vůni

tvou blízkost

přítomnost, kterou si chci

na dalších pár týdnů

zapamatovat

a pak si ji znovu oživovat

resuscitovat

v sobě

ty myšlenky

  ty pocity

    to všechno

to je všechno

co mám

  co můžu mít

    co budu mít

       a co nebude jinak

ne teď

a možná ani potom...

 

 

Autor Alciele, 14.01.2019
Přečteno 426x
Tipy 9
Poslední tipující: ZILA78, Jan Urban, enigman, Janna, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pocity jsou to jediný k čemu se můžeš bez zábran uchýlit...

15.01.2019 12:25:50 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí