Jako měsíc

Jako měsíc

Anotace: Vesmírem očí hlubokých...

Vesmírem očí hlubokých
studenou tmou sám nechtěný,
pralesem duší ubohých
klopýtám bosý, znavený.
 
 
Jsem jako měsíc v prázdnotě
sám mezi milionem hvězd,
ztrácím se v černé nicotě
v mrazivém prachu dávných cest.
 
 
Jsem jako měsíc sám a sám 
bez obětí něžných rukou,
bez kouska lidského tepla
dusím se jak ti co tonou.
Autor milda0043, 19.01.2019
Přečteno 347x
Tipy 3
Poslední tipující: Chobotnička, Rebejah
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné. Tip

19.01.2019 10:59:30 | Rebejah

Děkuju za přečtení.

20.01.2019 08:32:48 | milda0043

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí