Zimní úklid*

Zimní úklid*

Anotace: ...

Rozplétám dávné obrazy

ve hvězdách se mi tříští

Za lesku večerní námrazy

dnes jako ve dnech příštích...

 

Orion pod měsícem jako motýl

roztahuje křídla

Kasiopeju chtěl by Velký vůz svést

Ve sněhu  má touha jak motýl

uprostřed vřídla

Jsem hvězdný prach na tvých botách

jenž pokusím se smést...

Autor jvacl, 31.01.2019
Přečteno 273x
Tipy 4
Poslední tipující: šerý, Iva Husárková, Mt. Blanc
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Konec dobrý a to s tím hvězdným prachem mi připomnělo poetu tady kdysi

31.01.2019 18:40:57 | xoxoxo

Líbí se mi...

31.01.2019 11:57:13 | Mt. Blanc

to mě těší

31.01.2019 12:37:28 | jvacl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí