Dobiju, ovládnu a opustím!

Dobiju, ovládnu a opustím!

Anotace: Vztah jako hračka, co omrzí. Možná výhra, možná prokletí.

„Jak žoldák“,řekl kdysi přítel,
„jen ovládnout a opustit.“
a já vrtěla hlavou, jen aby věděl,
že tohle nikdy nechci připustit.

„Není pravda ve tvých slovech!“
Chabě jsem se bránila,
ale měla jsem pocit jako v poutech,
když za ruku jsem se vodila.

Tenkrát řekl pravdu, kterou vím.
Dobiju, ovládnu a opustím.
Autor lene.tln, 26.02.2007
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

díky za pochvalu mé básně, mě se líbí zas tahle tvoje ... :)

25.04.2007 01:15:00 | piskotopavia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí