Prelude

Prelude

Anotace: Předehra světa, ve kterém cheme žít a nemůžeme.

Nehraj si se mnou,

ať nezraníš mé city

a pověz mi.

Proč se ti otevírám.

Proč tolik pláču,

když mám své nebe.

 

Sundej si masku.

Ať vidím tvé oči

a řekni mi pravdu.

Existuje skutečný svět,

kde bychom spolu mohli žít,

bez přetvářek a lží?

 

 

Chtěl bych to vrátit

a začít ti lhát.

Vytvořit kouzelný svět,

kde se nemusíš bát.

Možná jsme byli blízko

a na chvilku zastavili čas.

 

Budeš si mě pamatovat?

Myslet na mou tvář?

Nebo zapomeneš,

a půjdeš dál.

Do světa,

kde nemůžu být tvůj pán.

Autor ChrisDill, 16.02.2019
Přečteno 456x
Tipy 4
Poslední tipující: Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí