Stíny

Stíny

Anotace: Mrazení v zádech pří pohledu zpátky

Pohled do slunce bolí
- Odlesky tisíců hvězd
A obavy, jež se rodí - v tvé hloubi -
vzpomínkou, kterou sis připomněl,
Že život není lehký.

Staré rány krvácejí
Jizvy, Které se nezhojí
Přízraky minulosti nikdy nic dobrého nepřinášejí
Jen zkázu a žal, bolest, zoufalství, ...

Připoután k hmotě
Už není kam jinam jít
Má zkouška ohněm!
Mé poslední vítězství!

Jak Prométheus a jeho orel

Jak Ježíš připoután ke kříži
Autor Gymplak, 02.03.2019
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí