Živo ...t

Živo ...t

Anotace: Někdy to tak je ..

Doma je ticho
jen pes.. sem tam chodí..
Za okny déšť,
zima jaro někde vodí.

Je uklizeno...čisto
Každá věc má své dané místo ...
Květiny kvetou ,žádná pavučina..
I tu něco hraje..nikde prach a špína...

Až na mě...
To já uvnitř zaprášená
pod nánosy umaštěná
Umrtvená
Neživá...

Na kanapi kdosi spí
Jeho tělo chraplivý..
Vykřičel se ..je mu líp
I pes se ho bál ..
Dům zas ztich..

A ve mě ?
Je zas duše malá
co včera ještě vlkem byla
radovala, žila...

Tak se ukrývám
v jiném pokoji
Kde slzy tolik nebolí
U nohou pes tiše sedí..
Jediný s láskou na mě hledí
a prosí o obejmutí ..
Autor Liduška, 03.03.2019
Přečteno 252x
Tipy 6
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Kapka, Slávinka, Frr, šerý
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je dobré žít s takovým člověkem dále?No, díky za Liter.

03.03.2019 17:19:18 | Jeněcovevzduchukrásného

A tolik na světě miliard lidí.

03.03.2019 00:42:58 | šerý

Já vím...vždyť mlčím ..mužu jen psát

03.03.2019 01:16:50 | Liduška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí