Bloudění

Bloudění

Anotace: Na rozcestí života

Ztracen ve tmě
Mé oči již přivykly
Jsem jako jeden z nich
Hladoví démoni
Lačníci po krvi

Odsouzen bloudit podsvětím
Jak Orfeus s lyrou svou
S sebou si však nesu prokletí
Že svou lásku
Si zpátky domů nevezmu

Okovy připoután k branám Pekla
Má duše skučí zajetím
Je tohle nový domov, má cesta
Na které konečně
Naleznu svoje spasení?

Jsem anděl, či démon?
Jsem člověk, či netvor?

Nebo jen Ztracený syn snažící se nalézt
Svou cestu domů...?
Autor Gymplak, 05.03.2019
Přečteno 304x
Tipy 2
Poslední tipující: ZILA78
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí