LOUČENÍ

LOUČENÍ

Anotace: Loučení bývají většinou smutná, nejsmutnější pak je loučení, které je navždy...

 


Věř, já se vrátím,
ve vzpomínkách a snech.
Nech odejít mě zatím,
odejít mě nech.

Věř, já se vrátím,
však nyní dochází mi dech.
Dřív, než se ztratím,
nech otisk na mých rtech

Věř, já se vrátím,
líbej, dokud je čas.
Těžký boj svádím,
život můj už zhas.

Samotnou, prosím, teď mě nech,
já přejít musím na druhý břeh.


Autor kekebreke, 08.03.2019
Přečteno 321x
Tipy 11
Poslední tipující: J.Karasová, Kapka, ZILA78, šerý, Frr, Donne
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně smutný...

25.04.2019 14:27:24 | J.Karasová

Nějak si posmutněl. I když pěkně.

08.03.2019 21:18:02 | šerý

Život nerozdá jen dobré karty,
je rozmarný jako počasí,
občas vykouzlí ti úsměv na rty,
jindy jen slzy na řasy.

..
Díky za přečtení i komentář

09.03.2019 09:15:45 | kekebreke

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí