Kamarád ..démon

Kamarád ..démon

Dnes je zvláštní ticho
nikdo se nesměje...
Ani pomyšlení na slunce
Slzu z oka nesmeje ..
Hraje tu hudba dunivá,
jediná co duši zahřívá ..
Za okny jaro snad ..
Však ve mě nastal právě chlad ...
Chybí tu dlaně k hlazení
Démon a vlčí bláznění
Chybí tu kamarád..
Co chtěl by mě s touhou brát
V náručí co tak nutí
k dlouhému obejmutí ...

Snad se tě nedočkám...
Přiletíš ...
Na křídlech draků ..

Nebo zmizíš
v temných horizontech.
Bez rozpaků ..
Autor Liduška, 09.03.2019
Přečteno 218x
Tipy 5
Poslední tipující: J.Karasová, Jeněcovevzduchukrásného, šerý, ZILA78
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí