Boj

Boj

Anotace: ...

Ten pocti, kdy začínáš ji věřit,
že to zvládne a dokáže zvítězit.
Den za dnem a stále dokola,
kam se spravedlnost poděla.

Prohrála v nerovném boji,
rána, kterou čas nezahojí.
Odešla jsi, ne však vůlí svou,
tam, kam nemohu za tebou.

Opustila jsi nás takhle brzy,
zbyly jen vzpomínky a slzy.
Proč tak náhle a narychlo,
tvé srdce najednou utichlo.

Obejmout bych si tě přál,
aby mě pocit lásky hřál.
Stalo se, není to ničí vina,
vím, vzala mi tě rakovina.
Autor lonelyJ0HN, 17.03.2019
Přečteno 417x
Tipy 6
Poslední tipující: jenommarie, J.Karasová, Ally, Dreamy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi, mimo jiné, líbí konec rýmu..."tam, kam nemohu za tebou".

03.05.2019 13:07:32 | J.Karasová

je mi to velmi luto, inak , krasná a precítená báseň

27.03.2019 20:08:47 | Ally

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí