Odkaz

Odkaz

Anotace: ...

Skončilo to, už to nie je,
môj život teraz iným smerom speje.
Povedal som že sa nehnevám, no nechcem klamať,
nechcem čierne svedomie mať.

Bola si príliš premúdrela a ja príliš hlúpy,
láskou oslepený, príliš hluchý.
Moje srdce bilo pre nás, pre teba,
utekali sme spolu no potom si ma predbehla.

Odkáž moje "vďaka" tvojej novej láske,
podvádzaj ho lepšie.
Myslí si že svoje srdce dáva kráske,
no čím dlhšie bude pri tebe, tým bude to klamstvo väčšie.

Bolo to vo mne, v tom aký som bol hlúpy,
ako som zatváral oči pred tvojimi tajomstvami.
Bol som príliš skúpy,
a preto som si si nechcel pripustiť pravdu so všetkými tvojimi zverstvami.

On nevie s kým to má česť,
kto mu potom do slabín v páli päsť.
Netuší že kráľovná klamárov s ním hraje svoje hry
a potom si jeho zlomené srdce odloží ku ostatným do vitríny.

Odkáž svojmu druhému nápadníkovi môj pozdrav,
nech sa ťa spýta prečo som s tebou neostal.
Klam mu lepšie ako mne,
som zvedavý ako dlho ho udržíš v tom falošnom sne.

Príliš to žiarilo, príliš to pálilo,
vediac že sa nemám toho dotknúť, dotkol som sa a ruku mi to spálilo.
Stále klesáš, stále padáš,
nové obete si hľadáš.

Nedáš si pokoj, neprestaneš ich ničiť,
stále ich necháš okolo seba skákať, stále zvykneš s nimi cvičiť.
Kedysi si bola hlavná a jediná v mojom živote,
teraz si na zozname mojich nepriateľov, a strácaš sa v ničote.

Povedz svojmu priateľovi že ho ľutujem,
nebudem sa medzi vás miešať, sľubujem.
Ty si to pokazíš sama, správaš sa ako dieťa,
pohrávaš sa s nimi ako s kusom handry, s kusom smetia.

Zbavil som sa všetkých rán od teba,
ty sa už nedostaneš do neba.
Zbavil som sa tvojich klamstiev ktoré má ničili,
ktoré ma po nociach strašili.

Vzdávam sa ťa, všetko ti nechávam, doniesla si mier,
ty stojíš v stoke, ja som našiel smer.
Bola si aktívna teraz chystáš dych,
počujem každý tvoj vzdych.

Utekám ďalej za šťastím, ďalej od klamstiev,
od všetkých tebou ukradnutých sŕdc a panstiev.
Pozdravuj svoju obeť číslo šesť,
povedz mu čo sa stalo s číslom tri, štyri a päť.

Som pripravený odísť a už ťa nevidieť,
som pripravený odletieť.
Ty dávaj pozor aby si sa neutopila,
aby si sa s klamstvami neotupila.

Pretože to číslo sedem neznesie,
kým sa všetku pravdu nedozvie.
Nauč sa počítať, nauč sa žiť,
skončíš sama a v tme si budeš rany šiť.
Autor SamuelLeumas, 06.04.2019
Přečteno 254x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí