Nikdy

Nikdy

Aké je to existovať?
Aké je mnou byť?
Aké je vlastný život si žiť?
Nikdy som nevedela.
Nikdy som nebola.
Vždy riadená niekým som bola.
Stáť na vlastných nohách,
byť sama sebou.
Mať vlastné chodníky a po nich si kráčať.
Túžila som po tom vždy, no cesty mi boli hatené.
Krídla rozprestrieť vždy bolo bránené.
Čím?
Kým?
Vlastnou hlavou?
Odpoveď som nenašla.
Autor Ally, 07.04.2019
Přečteno 265x
Tipy 3
Poslední tipující: J.Karasová, Polux Troy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí